Bewegen met outdoor fitness toestellen

We weten allemaal dat het erg belangrijk is om minimaal 30 minuten per dag aan wat lichaamsbeweging te doen. Toch schiet dit er voor veel mensen nog weleens bij in. Zeker voor oudere mensen of invalide mensen is het lastig om veel te bewegen. De outdoor fitness toestellen van De Fitnesstuin bieden uitkomst! De buiten fitnesstoestellen kunnen gemakkelijk geplaatst worden bijvoorbeeld bij een woonzorgcentrum. Verzorgers of familieleden kunnen de senioren dan mee naar buiten nemen om te oefenen! Onze toestellen zijn handgemaakt en zijn niet alleen goed voor uw spieren en botten, maar prikkelen ook uw zintuigen.

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Outdoor fitness toestellen voor jong en oud

Ook de jeugd beweegt tegenwoordig veel te weinig. De Fitnesstuin biedt niet alleen outdoor fitness toestellen aan voor 65 plussers, maar voor iedereen! Als gemeente kunt u openbare fitnesstuinen aanleggen, waar mensen vrijblijvend kunnen bewegen op de fitness toestellen van De Fitnesstuin. Daarnaast zijn fitnesstuinen natuurlijk ook leuke ontmoetingsplekken. Help ook mee en maak uw gemeente sportiever!

Uitgebreide serie toestellen voor 65 plussers

Samengevat biedt De Fitnesstuin vier series toestellen aan:

  • De 14+ serie voor jongeren, volwassenen en nog fitte ouderen;
  • De uitgebreide serie voor 65+ dementerenden en minder validen;
  • Circuits: aaneengeschakelde toestellen in rvs voor jong en oud;
  • BELEEF: een serie beleeftoestellen die zintuigen prikkelen voor (dementerende) ouderen en mensen met een verstandelijke beperking.

Voor alle leeftijden wat wils. Wilt u meer weten over een van onze series of heeft u een andere vraag? Bel gerust eens voor een afspraak! Wij zijn te bereiken via 038-4290202.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Enthousiast geworden over de outdoor fitness toestellen van De Fitnesstuin en wilt u weten wat de aanschaf van zo’n fitnesstuin of enkele losse fitnesstoestellen kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wij zijn al een paar jaar bezig de wereld een stukje sportiever te maken, helpt u ook mee?