Moofie

Voor zorginstellingen die ook binnen bewegen willen stimuleren, moeten echt eens kijken naar de talloze mogelijkheden van de Moofie beweegstick . Deze zeer hanteerbare beweeginnovatie geeft gesproken beweegopdrachten en ondersteunt deze met licht, geluid en herkenbare muziek. Het gebruik van dit product vergt weinig voorkennis. Je zet ‘m aan met de enige knop die erop zit en de Moofie zegt verder precies welke keuzes je kunt maken door een gekleurd vlak aan te raken. That’s all. Heel gemakkelijk dus in gebruik. Alle medewerkers, vrijwilligers  en zelfs dierbaren van uw cliënten kunnen met de Moofie aan de slag samen met 1 of meer cliënten.

Er zijn meerdere versies  Care en Kids. De volledig programmeerbare versie heeft naast een zeer uitgebreid beweeg- en een beweeg-SPECIALS-menu ook ruimte voor spellen en luisterverhalen. Multi-functioneel dus!

Voor meer informatie over de Moofie en zijn uitbreidingen kunt u terecht op www.moofie.nl (voor België www.moofie.be) of mail naar info@moofie.nl voor een kosteloze demonstratie of meer informatie.