Moofie

Voor zorginstellingen die ook binnen bewegen willen stimuleren, moeten echt eens kijken naar de talloze mogelijkheden van de beweegstok Moofie. Deze zeer hanteerbare beweeginnovatie geeft hardop gesproken commando’s, en ondersteunt deze met licht, geluid en herkenbare muziek. Het gebruik van dit product vergt weinig voorkennis. Je zet ‘m aan met de enige knop die erop zit, en de Moofie zegt verder precies welke keuzes je kunt maken door een gekleurd vlak aan te raken. That’s all. Heel gemakkelijk dus in gebruik. Alle medewerkers, vrijwilligers  en zelfs dierbaren van uw cliënten kunnen met de Moofie aan de slag samen met 1 of meer cliënten.

Naast bewegen heeft de Moofie ook ruimte voor spellen en luisterverhalen of muzieknummers. Daarnaast kan de Moofie in het meegeleverde laadstation als staande lamp functioneel zijn. De Moofie staat altijd in het zicht van uw cliënten en belandt niet in de kast.

De Moofie Care biedt ruimte aan 6 beweegprogramma’s, 6 spellen en 6 luisterverhalen of muzieknummers die gelijktijdig op de Moofie kunnen staan. Voor deze Care-versie leveren we aanvullend nog 24 voorgeprogrammeerde beweegprogramma’s mee. U maakt ook eenvoudig zelf nieuwe beweegprogramma’s, waarbij u keuze hebt uit 130 basisoefeningen.

Voor meer informatie over de Moofie en zijn uitbreidingen kunt u terecht op www.moofie.nl of mail naar info@moofie.nl voor een kosteloze demonstratie of meer informatie.