Beweegtuinen van de Fitnesstuin

Lekker sporten en veel bewegen is tegenwoordig een grote hype. Maar hoe krijg je senioren op een verantwoordelijke en vooral leuke manier aan het sporten? Daar heeft De Fitnesstuin het antwoord op, namelijk doormiddel van beweegtuinen. Beweegtuinen zijn een soort parkjes ingericht met allerlei laagdrempelige fitnesstoestellen. Beweegtuinen van De Fitnesstuin zijn de toekomst!

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

De voordelen van beweegtuinen

Wij bieden vele soorten laagdrempelige fitnesstoestellen aan die speciaal gemaakt zijn voor beweegtuinen voor ouderen. Kijk gerust eens rond tussen ons aanbod en ontdek de mogelijkheden. Wist u dat beweegtuinen heel veel voordelen met zich meebrengen?:

  • Ouderen gaan meer bewegen, waardoor ze fitter en soepeler worden;
  • Het lichaam maakt ‘goed gevoel’ stofjes aan tijdens het sporten, waardoor ouderen zich beter voelen;
  • Beweegtuinen zijn de ideale plek om sociale contacten te onderhouden;
  • Ouderen worden gestimuleerd zich vaker in de buitenlucht te begeven.

Bewegen voor alle leeftijden

Maar ook jongeren bewegen tegenwoordig veel te weinig. Daarom bieden wij voor alle leeftijden beweegtoestellen op maat. Wat dacht u van onze 14+ serie voor jongeren, volwassenen en nog fitte ouderen? Ook onze circuits zijn een spannende uitdaging voor jong en oud. Voor mensen met een verstandelijke beperking of (dementerende) ouderen bieden wij tot slot een serie beleeftoestellen die zintuigen prikkelen. Heeft u vragen of wilt u de apparaten graag een keer in het echt aanschouwen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038-4290202 zodat we een afspraak kunnen maken.

Enthousiast? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het inrichten van beweegtuinen. Vraag vrijblijvend een offerte aan! Uit de praktijk blijkt dat beweegtuinen niet alleen door de bewoners van uw instelling gebruikt worden, maar ook door de vrijwilligers, medewerkers, mantelzorgers, (klein)kinderen en andere familieleden die dagelijks uw bewoners helpen en bezoeken. Samen bewegen is gezond én gezellig met een beweegtuin van De Fitnesstuin!