Bewegen voor ouderen is goed!

Lekker sporten en veel bewegen is tegenwoordig een grote hype. Maar hoe krijg je senioren op een verantwoordelijke en vooral leuke manier aan het sporten? Daar heeft De Fitnesstuin het antwoord op, namelijk doormiddel van een beweegtuin. Bewegen voor ouderen wordt zo een stuk toegankelijker! Beweegtuinen zijn een soort parkjes ingericht met allerlei laagdrempelige fitnesstoestellen. Beweegtuinen van De Fitnesstuin zijn de toekomst!

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Bewegen voor ouderen met een beweegtuin van De Fitnesstuin

Wij bieden vele soorten laagdrempelige fitnesstoestellen aan die speciaal gemaakt zijn voor bewegen voor ouderen. Wat dacht u van een bank met pedalen, een bovenlichaamstretcher of een dubbele armfiets? Kijk gerust eens rond tussen ons aanbod en ontdek de mogelijkheden. Wist u dat beweegtuinen heel veel voordelen met zich meebrengen?:

  • Ouderen gaan meer bewegen, waardoor ze fitter en soepeler worden;
  • Het lichaam maakt ‘goed gevoel’ stofjes aan tijdens het sporten, waardoor ouderen zich beter voelen;
  • Ouderen worden gestimuleerd zich vaker in de buitenlucht te begeven;
  • Beweegtuinen zijn de ideale plek om sociale contacten te onderhouden.

Heeft u vragen of wilt u de apparaten graag een keer in het echt aanschouwen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038-4290202 zodat we een afspraak kunnen maken.