Buiten fitness voor ouderen

De Fitnesstuin maakt buiten fitness voor ouderen mogelijk, door laagdrempelige fitnesstoestellen speciaal gemaakt voor senioren aan te bieden. Door buiten te bewegen in een Beweegtuin wordt niet alleen de gezondheidstoestand bevorderd, maar ook het sociaal samenzijn en het welzijn van ouderen. Onze toestellen zijn ontworpen door een revalidatiearts en een fysiotherapeut. Hun specialistische kennis heeft geresulteerd in leuke, leerzame en verantwoordelijke fitnesstoestellen voor senioren!

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Ons aanbod aan buiten fitness toestellen voor ouderen

Wij bieden vele soorten laagdrempelige fitnesstoestellen aan die speciaal gemaakt zijn voor beweegtuinen voor ouderen. Alle toestellen uit de seniorenserie van de Fitnesstuin zijn ontworpen om de soepelheid van gewrichten, de spierkracht, het evenwicht en het lopen te stimuleren, te handhaven en te verbeteren. Onze toestellen zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld mensen in een rolstoel of voor mensen met dementie. Een greep uit ons aanbod:

Meer informatie?

Bent u enthousiast geraakt over de mogelijkheden voor buiten fitness voor ouderen van de Fitnesstuin? Voor meer informatie, een offerte op maat, prijslijst(en) of de digitale catalogus, belt u 038-4290202 of stuur een mail naar info@defitnesstuin.nl. Dagelijks bewegen helpt ouderen mobiel te blijven en fysieke beperkingen te voorkomen. Beweegtuinen van De Fitnesstuin zijn de toekomst!