Buitenactiviteiten voor ouderen

Lekker sporten en veel bewegen is tegenwoordig een grote hype. Maar hoe krijg je senioren op een verantwoordelijke en vooral leuke manier aan het sporten? Daar heeft De Fitnesstuin het antwoord op, namelijk doormiddel van diverse buitenactiviteiten voor ouderen in een beweegtuin. Beweegtuinen zijn een soort parkjes ingericht met allerlei laagdrempelige fitnesstoestellen. En naast het feit dat ouderen hierdoor meer gaan bewegen, heeft een beweegtuin ook nog andere positieve neveneffecten! Zo zijn er intensievere onderlinge sociale contacten en worden ouderen gestimuleerd zich vaker in de buitenlucht te begeven. Beweegtuinen van De Fitnesstuin zijn de toekomst!

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Buitenactiviteiten voor ouderen in een beweegtuin

Wij bieden vele soorten laagdrempelige fitnesstoestellen aan die speciaal gemaakt zijn voor beweegtuinen voor ouderen. Wat dacht u van een bovenlichaamstretcher, dubbele armfiets of bank met pedalen? Kijk gerust eens rond en ontdek de mogelijkheden. Heeft u vragen over ons aanbod of wilt u de apparaten graag een keer in het echt aanschouwen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038-4290202. Wij maken graag een afspraak met u!

Enthousiast? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u enthousiast geworden over de buitenactiviteiten voor ouderen van de Fitnesstuin? Informeer dan snel naar de mogelijkheden voor het inrichten van een beweegtuin! U kunt ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen! Uit de praktijk blijkt dat beweegtuinen niet alleen door de bewoners van uw instelling gebruikt worden, maar ook door de vrijwilligers, medewerkers, mantelzorgers, (klein)kinderen en andere familieleden die dagelijks uw bewoners helpen en bezoeken. Samen bewegen is gezond én gezellig met een beweegtuin van De Fitnesstuin!