Calisthenics fitnesstoestellen

We weten allemaal dat het erg belangrijk is om minimaal 30 minuten per dag aan wat lichaamsbeweging te doen. Toch schiet dit er voor veel mensen nog weleens bij in. Vaak is de drempel of de afstand om naar de sportschool te gaan voor veel mensen toch te groot. Maar wat als het dan mogelijk is om een rondje hard te lopen en dit te combineren met krachttraining op de fitnesstoestellen in een fitnesstuin? Een zogenoemde fitness- ofbeweegtuin is dé manier om op een leuke, verantwoordelijke en gezonde manier te sporten. Wij bieden diverse toestellen van Calisthenics voor de diehard buitensporters en krachtpatsers, maar ook voor senioren om zo allemaal makkelijk buiten in beweging te blijven.Onze toestellen zijn handgemaakt en zijn niet alleen goed voor uw spieren en botten, maar prikkelen ook uw zintuigen.

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Buiten fitness Calisthenics toestellen voor jong en oud

De Fitnesstuin biedt Calisthenics fitness toestellen aan voor jong en oud! Als gemeente kunt u openbare fitnesstuinen aanleggen, waar mensen vrijblijvend kunnen bewegen op de fitnesstoestellen van De Fitnesstuin en fitness Calisthenics. Daarnaast zijn fitnesstuinen natuurlijk ook leuke ontmoetingsplekken. Help ook mee en maak uw gemeente sportiever!

Over Calisthenics toestellen

De Calisthenics-serie is vervaardigd en ontworpen voor in openbare parken. De toestellen en streetworkout-circuits zijn robuust en vandalismeproof. Alle apparatuur is gecertificeerd volgens de Europese norm voor permanent geïnstalleerde outdoor fitness apparatuur EN16630.

De streetworkout met de Calisthenics toestellen wint elke dag aan populariteit. De apparatuur daagt uit om te gaan bewegen, biedt daarmee goede kansen voor lichamelijke en mentale training en draagt bij aan een gezonde leefstijl. Bekijk onze website voor de verschillende soorten beweegpleinen voor fitness met Calisthenics.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Enthousiast geworden over de Calisthenics fitnesstoestellen van De Fitnesstuin en wilt u weten wat de aanschaf van zo’n fitnesstuin of enkele losse fitnesstoestellen kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wij zijn al enkele jaren bezig de wereld een stukje sportiever te maken, helpt u ook mee? Bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij helpen u graag verder.