Fitnesstoestellen voor senioren

Bewegen is gezond, ook voor oudere mensen. Maar hoe krijg je senioren op een leuke en verantwoordelijke manier aan het bewegen? Maak kennis met De Fitnesstuin. Wij bieden laagdrempelige fitnesstoestellen voor senioren in de vorm van beweegtuinen. Een beweegtuin is voor senioren een aangename, leuke vrijetijdsbesteding om de gezondheidstoestand te bevorderen. Maar dat niet alleen, door buiten te bewegen in een beweegtuin van de Fitnesstuin wordt ook het sociaal samenzijn en het welzijn van senioren bevordert. Beweeg ook mee!

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Aanbod fitnesstoestellen senioren

Dagelijks bewegen helpt senioren mobiel te blijven en fysieke beperkingen te voorkomen. Met de beweegtuinen van de Fitnesstuin is dit mogelijk. Beweegtuinen zijn een soort parkjes ingericht met allerlei laagdrempelige fitnesstoestellen. Alle toestellen uit de seniorenserie van de Fitnesstuin zijn ontworpen om de soepelheid van gewrichten, de spierkracht, het evenwicht en het lopen te stimuleren, te handhaven en te verbeteren. Wij bieden toestellen geschikt voor bijvoorbeeld mensen in een rolstoel of voor mensen met dementie. Bekijk gerust eens ons aanbod.

Voordelen van beweegtuinen voor ouderen

Alle fitnesstoestellen van De Fitnesstuin zijn ontworpen door een revalidatiearts en een fysiotherapeut. De combinatie van hun specialistische kennis maakt dat de toestellen perfect afgestemd zijn op de doelgroep. Wist u dat fitnesstoestellen heel veel voordelen met zich meebrengen voor senioren?:

  • Senioren gaan meer bewegen, waardoor ze fitter en soepeler worden;
  • Beweegtuinen zijn de ideale plek om sociale contacten te onderhouden;
  • Het lichaam maakt ‘goed gevoel’ stofjes aan tijdens het sporten, waardoor ouderen zich beter voelen;
  • Ouderen worden gestimuleerd zich vaker in de buitenlucht te begeven.

Offerte aanvragen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor fitnesstoestellen voor senioren bij De Fitnesstuin? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Heeft u vragen of wilt u de apparaten graag een keer in het echt aanschouwen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038-4290202 zodat we een afspraak kunnen maken. Met de toestellen van De Fitnesstuin komt jong en oud in beweging. Lekker buiten bewegen in een beweegtuin is goed voor de gezondheid en het sociaal samenzijn!