Fitnesstoestellen voor senioren

Heeft u al eens van een beweegtuin gehoord? Beweegtuinen zijn een soort parkjes ingericht met allerlei laagdrempelige fitnesstoestellen voor senioren. Een beweegtuin is dé manier om ouderen op een leuke, verantwoordelijke en gezonde manier aan het sporten te krijgen. Bij De Fitnesstuin bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van zo’n beweegtuin. Wij bieden diverse fitnesstoestellen speciaal ontwikkeld voor senioren, informeer gerust eens naar de mogelijkheden!

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

De voordelen van fitnesstoestellen voor senioren

Door buiten te bewegen in een Fitnesstuin wordt de gezondheidstoestand van senioren bevorderd. Ze blijven namelijk soepel en fit, waardoor fysieke beperkingen voorkomen worden. Maar dat is nog niet alles! Beweegtuinen blijken namelijk de ideale plek te zijn om sociale contacten te onderhouden. In de praktijk blijkt dat de fitnesstoestellen in beweegtuinen niet alleen door de senioren gebruikt worden, maar ook door verzorgers, (klein)kinderen en andere familieleden van deze senioren. Samen oefenen in een beweegtuin van De Fitnesstuin is gewoon leuk en gezellig!

Bewegen voor alle leeftijden

Bij De Fitnesstuin bent u niet alleen aan het juiste adres voor laagdrempelige fitnesstoestellen voor senioren. Wij bieden een uitgebreid assortiment fitnessaanbod voor jong en oud:

  • De 14+ serie voor jongeren, volwassenen en nog fitte ouderen;
  • De uitgebreide serie voor 65+ dementerenden en minder validen;
  • Circuits: aaneengeschakelde toestellen in rvs voor jong en oud;
  • BELEEF: een serie beleeftoestellen die zintuigen prikkelen voor (dementerende) ouderen en mensen met een verstandelijke beperking.

Contact opnemen met De Fitnesstuin

Bewegen is gezond, ook voor senioren. Met de fitnesstoestellen voor senioren van de Fitnesstuin kunnen ouderen op een leuke en verantwoordelijke manier in beweging komen. Neem gerust eens contact op door te bellen naar 038-4290202 en informeer naar de mogelijkheden. Direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Ook dat is mogelijk. Kom ook in beweging met De Fitnesstuin!