Gemeente speeltoestellen

Heeft u al eens van een beweegtuin gehoord? Beweegtuinen zijn een soort parkjes ingericht met allerlei laagdrempelige fitnesstoestellen voor jong en oud. Een beweegtuin is dé manier om iedereen, van kinderen tot ouderen op een leuke, verantwoordelijke en gezonde manier aan het sporten te krijgen in de buitenlucht. Bij De Fitnesstuin bent u aan het juiste adres voor de aanschaf van gemeente speeltoestellen voor in de beweegtuin. Wij bieden diverse fitnesstoestellen aan gemeentes, waaronder ook speciaal ontwikkelde gemeente toestellen voor senioren. Informeer gerust eens naar de mogelijkheden!

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

De voordelen van speeltoestellen gemeente

Gemeente speeltoestellen zijn openbaar voor iedereen en geheel gratis om te gebruiken, dus de toegankelijkheid om hier gebruik van te maken is hoog. Dit in tegenstelling tot een sportschool voor veel mensen. Daarnaast bevorderen de speeltoestellen in een gemeente de beweging onder mensen van jong tot oud.

We weten allemaal dat het erg belangrijk is om minimaal 30 minuten per dag aan wat lichaamsbeweging te doen. Toch schiet dit er voor veel mensen nog weleens bij in. Zeker voor oudere mensen of invalide mensen is het lastig om veel te bewegen. De gemeente speeltoestellen van De Fitnesstuin bieden uitkomst! De buiten fitnesstoestellen kunnen gemakkelijk geplaatst worden bijvoorbeeld bij een woonzorgcentrum. Verzorgers of familieleden kunnen de senioren dan mee naar buiten nemen om te oefenen! Onze toestellen zijn handgemaakt en zijn niet alleen goed voor uw spieren en botten, maar prikkelen ook uw zintuigen.

Ook de jeugd beweegt tegenwoordig veel te weinig. De Fitnesstuin biedt niet alleen outdoor fitness toestellen aan voor 65 plussers, maar voor iedereen! Als gemeente kunt u openbare fitnesstuinen met speeltoestellen aanleggen, waar mensen vrijblijvend kunnen bewegen op de gemeente speeltoestellen van De Fitnesstuin. Daarnaast zijn fitnesstuinen natuurlijk ook leuke ontmoetingsplekken. Help ook mee en maak uw gemeente sportiever!

Gemeente speeltoestellen aanvragen

Heeft u interesse in de gemeente speeltoestellen van De Fitnesstuin? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en de vele mogelijkheden. Laat het ons weten als u meer informatie wilt over de mogelijkheden of over bepaalde specifieke speeltoestellen voor uw gemeente. U kunt hier ook direct vrijblijvend een offerte aanvragen.