Beweeg meer met de goedkope speeltoestellen van de Fitnesstuin

We weten allemaal dat het erg belangrijk is om minimaal 30 minuten per dag aan wat lichaamsbeweging te doen. Toch schiet dit er voor veel mensen nog weleens bij in. Zeker voor oudere mensen of invalide mensen is het lastig om veel te bewegen. De outdoor fitness toestellen van De Fitnesstuin bieden uitkomst! De buiten fitnesstoestellen kunnen gemakkelijk geplaatst worden bijvoorbeeld bij een woonzorgcentrum. Verzorgers of familieleden kunnen de senioren dan mee naar buiten nemen om te oefenen! Onze toestellen zijn handgemaakt en zijn niet alleen goed voor uw spieren en botten, maar prikkelen ook uw zintuigen.

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Uitgebreide serie goedkope speeltoestellen

De Fitnesstuin biedt niet alleen voor ouderen speeltoestellen aan. Ook voor jongeren en mensen met een verstandelijke beperking bieden wij een passend assortiment:

  • De uitgebreide serie voor 65+ dementerenden en minder validen;
  • De 14+ serie voor jongeren, volwassenen en nog fitte ouderen;
  • Circuits: aaneengeschakelde toestellen in rvs voor jong en oud;
  • BELEEF: een serie beleeftoestellen die zintuigen prikkelen voor (dementerende) ouderen en mensen met een verstandelijke beperking.

De fitnesstuin is uw partner in speeltoestellen

Als gemeente kunt u openbare fitnesstuinen aanleggen, waar mensen vrijblijvend kunnen bewegen op de fitness toestellen van De Fitnesstuin. Daarnaast zijn fitnesstuinen natuurlijk ook leuke ontmoetingsplekken. Help ook mee en maak uw gemeente sportiever! Wilt u meer weten over een van onze series of heeft u een andere vraag? Bel gerust eens voor een afspraak! Wij zijn te bereiken via 038-4290202

Vrijblijvende offerte aanvragen

Enthousiast geworden over de goedkope speeltoestellen van De Fitnesstuin en wilt u weten wat de aanschaf van zo’n fitnesstuin of enkele losse fitnesstoestellen kost? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wij zijn al een paar jaar bezig de wereld een stukje sportiever te maken, helpt u ook mee?