Multisportveld in uw gemeente

Wilt u buitensport in uw gemeente aanmoedigen? Dan is een multisportveld voor jong en oud een goed idee. Dagelijks bewegen is belangrijk voor ieders gezondheid. Het wordt dan ook aanbevolen om dagelijks 30 minuten matig tot intensief te bewegen. Met onze producten van De Fitnesstuin helpen wij u en iedereen om u heen hier graag bij. De Fitnesstuin kan u voorzien in een multifunctioneel sportveld voor in uw buurt of gemeente. Dankzij onze outdoor sportvelden krijgt iedereen de kans om buiten te sporten en te bewegen!

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Bevorder sport met een multisportveld

Door een multisportveld in uw gemeente aan te leggen, bevordert u absoluut de sportiviteit en beweging in uw gemeente. Zowel jong als oud kan op ons multisportveld terecht. We spreken van multisport, omdat op ons multifunctioneel sportveld altijd meer dan één sport gespeeld kan worden. Zo kan een sportveld voorzien van kunstgras zowel gebruikt worden om op de hockeyen als om op te voetballen en met onze basketbalbaskets erbij kan op hetzelfde sportveld gebasketbald worden.

Details multifunctioneel sportveld

We bieden meerdere multifunctionele sportvelden aan. U kunt ze allemaal op onze website vinden in ons multisport archief. Hieronder een aantal voorbeelden:

Het 6400 Multisportveld 40 x 20 m is een groot sportveld van 19 mm dik, voorzien van anti-graffiti, is van onderhoudsvrij HDPE in de frontale wanden en 12mm dik in de zijpanelen. Dit multifunctionele sportveld is verkrijgbaar met of zonder hockeydoeltjes. Neem voor verdere details en foto’s per multisportveld gerust vrijblijvend contact met ons.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Enthousiast geworden over een multisportveld van De Fitnesstuin? En wilt u weten wat de aanschaf van zo’n multifunctioneel sportveld kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan.Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn al enkele jaren bezig de wereld een stukje sportiever te maken, helpt u ook mee?