Outdoor fitness voor ouderen

Hoe krijg je senioren op een verantwoordelijke en leuke manier aan het bewegen? De Fitnesstuin maakt het mogelijk. Wij bieden diverse laagdrempelige toestellen voor outdoor fitness in de vorm van een beweegtuin. Alle toestellen uit de seniorenserie van De Fitnesstuin zijn ontworpen om de soepelheid van gewrichten, de spierkracht, het evenwicht en het lopen te stimuleren, te handhaven en te verbeteren. Maar de beweegtuinen van de Fitnesstuin zijn niet alleen goed voor de gezondheid! Beweegtuinen blijken namelijk ook de ideale plek om sociale contacten te onderhouden. Beweegtuinen hebben de toekomst.

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Verantwoordelijk outdoor fitnessen voor ouderen

Ouder worden is een lichamelijk proces, dat alle systemen in het lichaam aantast, in het bijzondere de motoriek. Om deze reden zouden alle mensen en vooral senioren op een aangepaste manier sportief en lichamelijk actief moeten blijven. De Fitnesstuin maakt het mogelijk! Al onze toestellen zijn ontworpen door een revalidatiearts en een fysiotherapeut. Hun specialistische kennis heeft geresulteerd in leuke, leerzame en verantwoordelijke fitnesstoestellen voor senioren!

Ons aanbod aan buiten fitness toestellen voor ouderen

Wij bieden vele soorten laagdrempelige fitnesstoestellen aan die speciaal gemaakt zijn voor beweegtuinen voor ouderen, bijvoorbeeld een rugstretch station, de bank van Freeman en roterende rollers. Onze toestellen zijn ook geschikt voor bijvoorbeeld mensen in een rolstoel of voor mensen met dementie. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen of wilt u de toestellen eens in het echt aanschouwen? Neem dan contact met ons op!

Meer informatie?

Bent u enthousiast geraakt over de mogelijkheden voor outdoor fitness voor ouderen van de Fitnesstuin? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wilt u de digitale catalogus ontvangen of meer informatie? Bel dan gerust eens 038-4290202. Wij staan u graag te woord! Kom in beweging met de beweegtuinen van De Fitnesstuin.