Speeltoestellen buiten

Wilt u buiten speeltoestellen aanschaffen om buitensport in uw gemeente aan te moedigen? Bij ons kunt u speeltoestellen voor buiten bestellen. Met alle buiten speeltoestellen kunt u een hele fitnesstuin samenstellen, zodat mensen de mogelijkheid hebben om buiten allerlei oefeningen op de speeltoestellen uit te voeren. Wanneer u meerdere speeltoestellen voor buiten tegelijk bestelt en bij elkaar plaatst, zult u op den duur zien dat mensen de fitnesstuin die u gerealiseerd heeft, gaan waarderen en gaan gebruiken als workoutplek. Mensen die geen geld (over) hebben voor de sportschool zullen uw gemeente dankbaar zijn voor de openbare speeltoestellen die buiten geplaatst worden!

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Waarom speeltoestellen buiten plaatsen?

Een Fitnesstuin creëren is een goed idee, omdat dagelijks bewegen belangrijk is voor ieders gezondheid. Het wordt dan ook aanbevolen om dagelijks 30 minuten matig tot intensief te bewegen. Met onze producten van De Fitnesstuin helpen wij u en iedereen om u heen hier graag bij. Naast de buiten speeltoestellen kunt u ook kiezen voor de aanleg van een nieuw sportveld. De Fitnesstuin kan u voorzien in een multifunctioneel sportveld voor in uw buurt of gemeente. Dankzij onze outdoor sportvelden krijgt iedereen de kans om buiten te sporten en te bewegen!

Door een multisportveld of speeltoestellen buiten in uw gemeente aan te leggen, bevordert u absoluut de sportiviteit en beweging in uw gemeente. Zowel jong als oud kan op ons multisportveld en de buiten speeltoestellen terecht. We spreken voor de sportvelden van multisport, omdat op ons multifunctioneel sportveld altijd meer dan één sport gespeeld kan worden. Zo kan een sportveld voorzien van kunstgras zowel gebruikt worden om op de hockeyen als om op te voetballen en met onze basketbalbaskets erbij kan op hetzelfde sportveld gebasketbald worden.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Bent u geïnteresseerd in een buiten speeltoestellen? En wilt u weten wat de aanschaf van de speeltoestellen voor buiten of het multifunctioneel sportveld kost? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u vragen? Neem dan gerust contact met ons op! Wij zijn al enkele jaren bezig de wereld een stukje sportiever te maken, helpt u ook mee?