Speeltoestellen in de tuin van de Fitnesstuin

Schiet het 30 minuten bewegen per dag er bij u ook weleens bij in? Zeker bij ouderen en/of invaliden is dit zeer begrijpelijk. De speeltoestellen voor in de tuin van De Fitnesstuin bieden uitkomst! Deze outdoor fitnesstoestellen kunnen gemakkelijk geplaatst worden in bijvoorbeeld de tuin van een woonzorgcentrum. Verzorgers of familieleden kunnen de senioren dan mee naar buiten nemen om te oefenen. Onze toestellen zijn handgemaakt en zijn niet alleen goed voor uw spieren en botten, maar prikkelen ook uw zintuigen.

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Speeltoestellen voor de tuin zijn leuk voor jong en oud

Maar ook de jeugd beweegt tegenwoordig veel te weinig. De Fitnesstuin biedt daarom niet alleen outdoor fitness toestellen aan voor 65 plussers, maar voor iedereen! Als gemeente kunt u openbare fitnesstuinen aanleggen, waar mensen vrijblijvend kunnen bewegen op de speeltoestellen van De Fitnesstuin. Daarnaast zijn fitnesstuinen natuurlijk ook leuke ontmoetingsplekken. Help ook mee en maak uw gemeente sportiever!

Diverse series speeltoestellen

Samengevat biedt De Fitnesstuin vier series speeltoestellen aan:

  • Circuits-serie: aaneengeschakelde toestellen in RVS voor jong en oud;
  • BELEEF-serie: een serie beleeftoestellen die zintuigen prikkelen voor (dementerende) ouderen en mensen met een verstandelijke beperking;
  • De 14+ serie: gemaakt voor jongeren, volwassenen en fitte ouderen;
  • De serie voor 65+: een uitgebreide serie voor dementerenden en minder validen.

Zoals u ziet: wij bieden voor iedere leeftijd een passend assortiment. Wilt u meer weten over een van onze series of heeft u andere vragen? Bel gerust eens voor een afspraak! Wij zijn te bereiken via 038-4290202.

Vrijblijvend een offerte aanvragen

Enthousiast geworden over de speeltoestellen voor in de tuin van De Fitnesstuin en bent u benieuwd naar de kosten? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan! Wij zijn al een paar jaar bezig de wereld een stukje sportiever te maken, helpt u ook mee?