Sport voor ouderen met een beweegtuin

Lekker sporten en veel bewegen is tegenwoordig een grote hype. Maar hoe krijg je senioren op een verantwoordelijke en vooral leuke manier aan het sporten? Daar heeft De Fitnesstuin het antwoord op, namelijk doormiddel van een beweegtuin! Sport voor ouderen wordt zo een stuk toegankelijker! Beweegtuinen zijn een soort parkjes ingericht met allerlei laagdrempelige fitnesstoestellen. En naast het feit dat ouderen hierdoor meer gaan bewegen, heeft een beweegtuin ook nog andere positieve neveneffecten! Zo zijn er intensievere onderlinge sociale contacten en worden ouderen gestimuleerd zich vaker in de buitenlucht te begeven. Beweegtuinen van De Fitnesstuin zijn de toekomst!

Homepage 7200 Serie met icoontjeHomepage 7100 Serie met icoontjeHomepage Circuits Serie met icoontjeHomepage BLELEEF Serie met icoontje

Beweegtuinen van de Fitnesstuin stimuleren sport voor ouderen

Wij bieden vele soorten laagdrempelige fitnesstoestellen aan die speciaal gemaakt zijn om ouderen meer te laten bewegen. Wat dacht u van een bank met pedalen, een bovenlichaamstretcher of een dubbele armfiets? Kijk gerust eens rond tussen ons aanbod en ontdek de mogelijkheden. Heeft u vragen of wilt u de apparaten graag een keer in het echt aanschouwen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 038-4290202 zodat we een afspraak kunnen maken.

Enthousiast? Vraag vrijblijvend een offerte aan!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor het inrichten van een beweegtuin? Vraag vrijblijvend een offerte aan! Uit de praktijk blijkt dat beweegtuinen niet alleen door de bewoners van uw instelling gebruikt worden, maar ook door de vrijwilligers, medewerkers, mantelzorgers, (klein)kinderen en andere familieleden die dagelijks uw bewoners helpen en bezoeken. Sport voor ouderen is gezond én gezellig met een beweegtuin van De Fitnesstuin!