Onze bankjes hebben een geheel vernieuwd design. De met cataphorese behandelde stalen zittingen van de referenties 7128, 7132, 7133, 7135, 7139, 7160, 7170, 7173 en 7174 zijn vervangen door zittingen van hoogwaardig HDPE (high density poly ethyleen). De armleuningen van de bankjes zijn van rvs. Bel ons gerust als u uw huidige bankje(s) wilt laten vervangen door dit nieuwe exemplaar.

Meer informatie

‘Hart voor elkaar’. Zo heet het project dat we gerealiseerd hebben in Beek en Donk. De toestellen zijn geplaatst op een groot hart met diverse gekleurde elementen. In deze beweegtuin komen senioren uit Beek en Donk regelmatig bijeen om samen lekker in de buitenlucht te sporten. Een mooi voorbeeld hoe outdoor fitness bij kan dragen ouderen meer in beweging te brengen, zonder het sociale component uit het oog te verliezen.

Meer informatie

Op NPO 2 werd de opening van De Fitnesstuin bij WZC De nieuwe Haven (Zwolle) uitgezonden. Er is door medewerkers van deze zorginstelling hard gewerkt om de Fitnesstuin te realiseren. Bij zo’n mooie nieuwe tuin hoorde een feestelijke opening. Niemand minder dan Duco Bauwens van Nederland in Beweging, krijgt de bewoners van Nieuwe Haven in beweging. Het feest werd afgesloten met een optreden van Jan Keizer en Anny Schilder.

Meer informatie